Banglo Kayangan

Kini banglo milik klien kami Che Radziah  telah siap dibina sepenuhnya di Padang Siam, Tanah Merah Kelantan  dilengkapi dengan lima bilik tidur dan enam bilik air. Banglo yang berkeluasan 3,662 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu tingkap labuh, ruang beranda yang luas, rekabentuk yang moden manakala dari segi rekabentuk dalaman pula mengenakan warna puteh dan koko dan dipadankan dengan perabut kayu jati yang cantik. Dari segi penggunaan tona warna putih dan Dark Grey menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pagar beranda stailnless steel, pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap luar rumah, batu hiasan pada dinding luar rumah, groove line menaikan lagi seri rumah.

MAKLUMAT RUMAH

  • Saiz Rumah : 3662 KPS
  • Bilangan Bilik Tidur : 5
  • Bilangan Bilik Air : 6
  • Ruang Tamu : 1
  • Ruang Keluarga : 2
  • Ruang Makan : 1
  • Ruang Dapur : 1
  • Ruang Basuh : 1
  • Veranda : 1

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai rumah ini?

Klik pada link di bawah untuk melihat gambar penuh ruangan rumah, video, 360 VR Tour, testimoni pelanggan dan info lain-lain lagi berkenaan rumah ini.

Selain itu, jika anda berminat nak tengok koleksi rumah yang telah siap dibina oleh Mahligai Idaman, anda juga boleh klik link di bawah.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534