Bina Rumah Design Ada Kolam Renang

Contoh Design Rumah Dengan Kolam Renang Di Dalam Pekarangan Rumah

Design ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—ฎ๐—บ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐—ด boleh? Boleh Tuan !
Design ๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐— ๐—ฎ๐˜ ๐—ฆ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ต boleh? Boleh Tuan !
Design ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐˜€๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป boleh? Boleh Tuan !

Betul Tuan/Puan, kami akan bantu anda ๐—ฐ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ต ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ sendiri. Boleh request nak bina rumah bentuk bulat, bujur waima heksagon sekalipun.

Warga Kelantan & Terengganu yang mempunyai sebidang tanah atas nama sendiri !! Ingin merealisasikan impian keluarga untuk memiliki rumah idaman ? Nak rumah setingkat? Dua tingkat? berbelas belas tingkat sekalipun? Kacang jer !

Apa tunggu lagi, jom lah segera hubungi pegawai pemasaran kami sekarang ! jangan risau kami tak caj pun untuk konsultasi. ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ถ ๐˜‚๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐—” – ๐—ญ untuk anda. Pelanggan hanya terima kunci rumah siap.

Cantik yakmattt cadangan pelan 3D rumah customer kami yang bakal dibina tidak lama lagi gais.

๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—น๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜ ๐—ฅ๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ต:

โœ… Saiz Rumah : 2470 kaki persegi
โœ… Bilangan Bilik Tidur : 4
โœ… Bilangan Bilik Air : 4
โœ… Ruang Tamu : 1
โœ… Ruang Keluarga : 1
โœ… Ruang Makan : 1
โœ… Dapur : 2
โœ… Ruang Basuh : 1
โœ… Veranda : 1
โœ… Harga Asas : RM 372,000 tidak termasuk (kos pelan, kos peguam dan aksesori tambahan)

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—”??? Jom call terus atau emelkan kepada Pegawai Pemasaran kami dengan KLIK link dibawah:

Jom call terus atau emelkan kepada Pegawai Pemasaran kami dengan ๐—ž๐—Ÿ๐—œ๐—ž link dibawah:

Atau anda juga boleh terus Whatsapp kepada pegawai pemasaran:

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534