Artikel Umum

/Artikel Umum

KELENGKAPAN BILIK AIR SERBA MEWAH BERJENAMA MORVAN

By |2019-10-07T09:15:57+08:00October 7th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , |

  TERINGIN NAK RUMAH ANDA DIHIASI DENGAN KELENGKAPAN BILIK AIR YANG SERBA MEWAH BERJENAMA MORVAN?? JOM BINA RUMAH DENGAN MAHLIGAI IDAMAN. Dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara PERCUMA!!! Hubungi segera pegawai pemasaran kami di talian berikut: Kelantan ☎ 019-982 8577 - Fakimi ☎ 019-932 1677 - Saiful ☎ 019-930 9377 - Shazili Terengganu ☎ [...]

PAKEJ JUAL TANAH DAN BINA RUMAH

By |2019-09-29T09:35:06+08:00September 29th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , |

  [𝐏𝐀𝐊𝐄𝐉 𝐉𝐔𝐀𝐋 𝐓𝐀𝐍𝐀𝐇 𝐃𝐀𝐍 𝐁𝐈𝐍𝐀 𝐑𝐔𝐌𝐀𝐇 𝟐𝟎𝟏𝟗] "Abe syg, tahun depe tok sey ko meraso duduk rumoh baru, rumoh sediri...tok padey duk nyewo semace, baik bayar bule2 untuk rumoh sediri lagi utung abe" . "Yo syg, nok buat rumoh gano gak tanoh pun tak dop lagi ni...jadi ko payoh pulok la nok cari tanoh [...]

SESI TAKLIMAT AGEN JUALAN MAHLIGAI IDAMAN

By |2019-09-22T09:57:16+08:00September 22nd, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , |

Pada hari Sabtu 21/9/2019 telah berlangsungnya sesi taklimat agen-agen jualan yang bakal dilantik untuk beberapa projek dibawah mahligaiidaman.com dan juga projek-projek dibawah myhartanah.my. InsyaAllah usaha kami ini bakal menambahkan lagi jualan syarikat disamping memberi peluang kepada agen-agen yang berminat untuk membuat side income mereka.

KONSULTASI PERCUMA BINA RUMAH IDAMAN

By |2019-09-17T12:50:46+08:00September 17th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , , , , |

Pembinaan rumah idaman mengikut citarasa sendiri merupakan satu cita-cita dan kepuasan bagi setiap individu. Oleh itu bagi merealisasikan hasrat dan matlamat masyarakat memiliki rumah idaman mengikut citarasa sendiri, kami di Mahligai Idaman Development Sdn Bhd merupakan sebuah syarikat pembinaan rumah kediaman yang mengunakan konsep Custom Mode iaitu pembinaan rumah berdasarkan spesifikasi atau kehendak pelanggan. Pembinaan rumah [...]

TIPS PEMILIHAN MOZEK

By |2019-09-10T13:06:34+08:00September 10th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , |

𝐌𝐨𝐳𝐞𝐤 𝐛𝐞𝐬𝐚𝐫 𝟐'𝐱𝟐' 𝐛𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐤𝐞 𝐦𝐮𝐝𝐚𝐡 ‘𝐜𝐫𝐚𝐜𝐤’? 𝐘𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐚𝐢𝐳 𝐤𝐞𝐜𝐢𝐥 𝐩𝐮𝐥𝐚𝐤 𝐭𝐚𝐤 𝐛𝐞𝐫𝐚𝐩𝐚 𝐛𝐚𝐧𝐲𝐚𝐤 𝐩𝐢𝐥𝐢𝐡𝐚𝐧. 𝐌𝐚𝐜𝐚𝐦 𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐲𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐣𝐮𝐠𝐚𝐤 𝐧𝐢..🤔 Jom ikuti tips perbandingan dan sedikit ulasan tentang pemilihan saiz mozek ini. i) Sebagai tuan rumah perlu menitikberatkan banyak aspek sebelum membuat keputusan untuk memasang mozek di rumah baru nanti. ii) Pemasangan Mozek Besar [...]

PROGRESS KESIAPAN : CAT WARNA RUMAH

By |2019-09-02T11:23:27+08:00September 2nd, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , , , |

[Album Progress Banglo : Pn. Anis Sharani ] Lokasi: Tanjung Chat, Kota Bharu, Kelantan Progress Kesiapan : Cat Warna Rumah ☑ Saiz Rumah : 2787 kaki persegi ☑ Bilangan Bilik Tidur : 5 ☑ Bilangan Bilik Air : 4 ☑ Bilangan Bilik Solat : 1 ☑ Ruang Tamu : 1 ☑ Ruang Keluarga : 1 ☑ Ruang Makan : 1 ☑ Ruang Basuh [...]

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN 2019

By |2019-08-25T11:37:38+08:00August 25th, 2019|Categories: Artikel Umum|

SAYANGI MALAYSIAKU : MALAYSIA BERSIH Sayangi Malaysiaku : Malaysia Bersih - menekankan kepentingan perpaduan dan semangat cintakan negara bagi memastikan kesejahteraan dan kemakmuran negara tanpa mengira perbezaan kaum, agama dan bangsa. Menonjolkan nilai integriti dan jati diri rakyat Malaysia yang bersih dan tinggi. Logo rasmi yang memaparkan simbol rakyat dalam pergerakan riang mengangkat tangan dengan [...]

TIPS MEMBINA PELAN RUMAH KEDIAMAN

By |2019-08-18T09:55:05+08:00August 18th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , |

Ingin miliki rumah idaman anda sendiri tetapi risau jika impian anda tidak akan menjadi kenyataan? Oleh itu perancangan yang teliti perlulah dibuat agar rumah idaman anda tidak sekadar menjadi angan-angan malah menjadi realiti. Oleh itu, kami akan kongsikan sedikit tips penting iaitu pembinaan pelan rumah idaman anda bagi mengelakkan anda kerugian ataupun tersilap dalam membuat pelan rumah. [...]

TIPS BINAAN TINGKAP UNTUK RUMAH ANDA

By |2019-08-13T09:27:42+08:00August 13th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , , , |

TINGKAP KAYU ATAU TINGKAP ALUMINIUM? YANG MANA LEBIH BAIK? Minggu ni admin nak kongsikan tips binaan tingkap untuk rumah anda. Binaan tingkap adalah sangat penting dan perlu diberi perhatian. Tingkap berfungsi sebagai laluan keluar masuk udara dan cahaya ke dalam rumah, juga bertindak sebagai penahan air dan cuaca buruk. Pemilihan jenis tingkap boleh mempengaruhi rekabentuk [...]

LAMPU LED ATAU LAMPU PIJAR? YANG MANA LEBIH MENJIMATKAN ELEKTRIK?

By |2019-08-05T09:01:02+08:00August 5th, 2019|Categories: Artikel Umum|Tags: , , , , , , , , , , |

BIL ELEKTRIK ANDA NAIK DISEBABKAN PENGGUNAAN LAMPU YANG TAK SESUAI??? PERNAH DENGAR TENTANG LAMPU LED?? LAMPU LED TU MACAM MANA BENTUKNYA DAN MOLEK KE LAMPU LED KALAU KITA GUNA DI RUMAH BERBANDING LAMPU PIJAR??? 𝑳𝒂𝒎𝒑𝒖 𝑳𝑬𝑫 𝒎𝒆𝒓𝒖𝒑𝒂𝒌𝒂𝒏 𝒔𝒊𝒏𝒈𝒌𝒂𝒕𝒂𝒏 𝒌𝒆𝒑𝒂𝒅𝒂 “𝑳𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑬𝒎𝒊𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑫𝒊𝒐𝒅𝒆”. 𝑰𝒂 𝒂𝒅𝒂𝒍𝒂𝒉 𝒋𝒆𝒏𝒊𝒔 𝒍𝒂𝒎𝒑𝒖 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒑𝒐𝒑𝒖𝒍𝒂𝒓 𝒑𝒂𝒅𝒂 𝒉𝒂𝒓𝒊 𝒊𝒏𝒊. 𝑨𝒌𝒂𝒏 𝒕𝒆𝒕𝒂𝒑𝒊, 𝒎𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒑𝒂𝒕 [...]

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
WhatsApp chat