Formula Pengiraan Tambun Tanah

Ketahui cara pengiraan kos tambun tanah untuk tapak rumah anda.

Khas kepada mereka yang baru beli tanah untuk bina rumah atau dapat tanah pusaka dari ibubapa dan bercadang nak bina rumah. Hari ini kami nak kongsikan sedikit tips tentang kaedah pengiraan kos tambun tanah mungkin dapat membantu anda untuk menyediakan bajet awal untuk tambun tanah anda.

Proses tambun tanah ini perlu jika tanah anda berada dikawasan rendah yang mana berisiko dinaiki air khususnya dimusim hujan atau musim banjir. Anda boleh rujuk pada gabar rajah dibawah bagi formula pengiraan tambun tanah.

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara PERCUMA??? Jom call terus atau emelkan kepada Pegawai Pemasaran kami dengan KLIK link dibawah:

Atau anda juga boleh terus Whatsapp kepada pegawai pemasaran:

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534