HOUSE TOUR RAYA SPECIAL DI BUNUT SUSU, KELANTAN

Mari ikuti house tour special edisi Ramadhan di Bunut Susu, Kelantan!

๐’๐š๐ฆ๐›๐ฎ๐ญ๐š๐ง ๐‡๐š๐ซ๐ข ๐‘๐š๐ฒ๐š ๐ฌ๐ž๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐๐ž๐ค๐š๐ญ, ๐ฅ๐š๐ ๐ข ๐ฆ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ก ๐ซ๐š๐ฒ๐š ๐š๐ง๐๐š ๐ค๐š๐ฅ๐š๐ฎ ๐๐ข๐ฌ๐š๐ฆ๐›๐ฎ๐ญ ๐๐ž๐ง๐ ๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐š๐ก ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ค๐š๐ง
๐™…๐™ค๐™ข ๐™ฉ๐™š๐™ฃ๐™œ๐™ค๐™  ๐™๐™ค๐™ช๐™จ๐™š ๐™ฉ๐™ค๐™ช๐™ง ๐™ง๐™–๐™ฎ๐™– ๐™ ๐™–๐™ก๐™ž ๐™ฃ๐™ž.. Tahniah buat pelanggan Mahligai Idaman kerana dapat merayakan dengan gaya yang baru dan selesa apabila banglo beliau sudah pun siap.

Banglo yang berkonsepkan moden kontemporari ini yang berkeluasan ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ“๐Ÿ— ๐ค๐ฉ๐ฌ , ๐ฆ๐ž๐ฆ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ฒ๐š๐ข ๐Ÿ’ ๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ค ๐ญ๐ข๐๐ฎ๐ซ ๐๐š๐ง ๐Ÿ‘ ๐›๐ข๐ฅ๐ข๐ค ๐๐ž๐ง๐ ๐š๐ง ๐ก๐š๐ซ๐ ๐š ๐ค๐จ๐ฌ ๐›๐ž๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐š ๐‘๐Œ๐Ÿ‘๐Ÿ“๐ŸŽ,๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฌ๐š๐ก๐š๐ฃ๐š. Bagi anda yang belum ada rumah , cepat buat perancangan sekarang!

Nak beraya tahun hadapan dengan rumah baru kan ? Hehe . Bawa je salinan geran , nanti team kami akan ๐ฅ๐š๐ค๐š๐ซ๐ค๐š๐ง ๐ฉ๐ž๐ฅ๐š๐ง ๐ฅ๐š๐ง๐ญ๐š๐ข ๐ฆ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ค๐ฎ๐ญ ๐ค๐ž๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฎ๐š๐ข๐š๐ง ๐ญ๐š๐ง๐š๐ก , ๐›๐š๐ฃ๐ž๐ญ ๐š๐ง๐๐š , ๐๐š๐ง ๐œ๐ข๐ญ๐š๐ซ๐š๐ฌ๐š ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ๐ง ๐š๐ญ๐ฎ๐ซ ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐š๐ง๐๐š ๐ฆ๐š๐ก๐ฎ๐ค๐š๐ง. Pentingnya dapat konsultasi dulu , ๐ฌ๐ฎ๐ฉ๐š๐ฒ๐š ๐ค๐š๐ฆ๐ข ๐›๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐ค๐ข๐ซ๐š ๐ค๐ž๐ฅ๐š๐ฒ๐š๐ค๐š๐ง ๐š๐ง๐๐š , ๐๐š๐ง ๐š๐ง๐๐š ๐ญ๐ž๐ญ๐š๐ฉ๐ค๐š๐ง ๐›๐š๐ฃ๐ž๐ญ , ๐ค๐ž๐ฆ๐ฎ๐๐ข๐š๐ง ๐ค๐š๐ฆ๐ข ๐ญ๐ž๐ญ๐š๐ฉ๐ค๐š๐ง ๐ค๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ฌ๐š๐ง ๐ซ๐ฎ๐ฆ๐š๐ก ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐›๐จ๐ฅ๐ž๐ก ๐๐ข๐›๐ข๐ง๐š. Jadi jangan lupa , set konsultasi dengan team kami dahulu !! Kami akan share penerangan dari A- Z . Jangan risau percuma sahaja ye.

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—”? Hubungi sekarang pegawai pemasaran kami atau melalui whatsapp dengan KLIK link dibawah:

๐—ช๐—ต๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ:

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534