Pakej Tanah dan Bina Rumah

Pakej Tanah dan Bina Rumah Untuk Dimiliki Dengan Harga Mampu Milik.

Khas Kepada Mereka Yang Tiada Tanah Untuk Bina Rumah.

Pakej tanah dan bina rumah ini khas untuk mereka yang tiada tanah tapi nak bina rumah bersama Mahligai Idaman. Jadi, anda jangan bimbang kami ada tanah untuk anda bina rumah idaman. Lokasi Tanah di kawasan strategik dan design rumah mengikut trend terkini menepati citarasa pelanggan. Harga dan spesifikasi rumah yang sangat berbaloi.

🔷 Booking Hanya Serendah RM 1000 SAHAJA
🔷 Proses loan kami urus A-Z sehingga lulus. Loan LPPSA dan Bank semua kami uruskan
🔷 Percuma Kos Pelan dan Kos Guaman
🔷 Customade Design

Senarai Pakej Tanah dan Bina Rumah

Jom lihat senarai pakej tanah dan bina rumah yang kami disediakan dengan menekan link di bawah serta pilih lokasi yang bersesuaian dengan anda. Apa tunggu lagi? segera rebut peluang ini dan mulai bina rumah idaman anda yang pertama !

1) Kg. Hutan Puteh, Machang
2) Kg. Wek Machang
3) Bukit Gading, Tanah Merah
4) Kg Haji Saman,Bachok
5) Cherang Ruku,Kg Semerak,Pasir Puteh
6) Kg Pupuh, Pasir Puteh
7) Kg Jerangau,Tanah Merah
8) Alor Pasir,Tanah Merah
9) Gong Nangka,Besut
10) Kg. Jeli Dalam, Jeli
11) Batang Merbau, Tanah Merah
12) Pangkal Kalong, Ketereh, Kota Bharu
13) Padang luas, Jertih, Besut
14) Kg. Pak Gombak, Machang
15) Gual Nering, Rantau Panjang
16) Gual Nering, Rantau Panjang
17) Limbat, Pasir Tumboh

Untuk maklumat lanjut bagi setiap lokasi yang dinyatakan di atas, anda boleh klik berikut:

Ingin dapatkan khidmat konsultansi tentang bina rumah secara 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔??? Jom call terus atau whatsapp kepada Pegawai Pemasaran kami dengan KLIK link dibawah:

  • 012-937 7405 – Faiza
  • 019-932 1677 – Saiful

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatsapp dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Langkah-Langkah Bina Rumah Bersama Mahligai Idaman !

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda

Pelan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Loan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda.

Pelan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima.

Loan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).


Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

012-9377450

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534