PORTFOLIO 124


1826

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Kini banglo 1 tingkat milik klien kami En Almi dan Pn Rosbi telah siap dibina sepenuhnya di Keroh, Kuala Krai, Kelantan. Banglo ini  dilengkapi dengan empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo yang berkeluasan 1,826 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona kelabu dan putih. Bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna biru dan kuning menaikan lagi seri dan kemewahan dalam rumah.

PAKEJ SILVER

RM246,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate Flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah, groove line pada dinding di bahagian luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Apabila saya melihat rekabentuk rumah dari Mahligai Idaman, semuanya menarik serta cantik. Saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontaktor bina rumah idaman saya dan hasilnya saya sangat berpuas hati. Terima kasih Mahligai Idaman.”
En Almi
Keroh, Kuala Krai, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534