PORTFOLIO 126


1000

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


2

BILIK AIR

BANGLO PERMATA NIRMALA

Kini banglo 1 tingkat milik klien kami Pn Farah Auni telah siap dibina sepenuhnya di Chekok, Pasir Mas, Kelantan. Banglo ini  dilengkapi dengan tiga bilik tidur dan dua bilik air. Banglo yang berkeluasan 1,000 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona kelabu dan hijau. Bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna putih dan cream menaikan lagi seri dan kemewahan dalam rumah.

PAKEJ SILVER

RM252,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate Flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah, groove line pada dinding di bahagian luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

โ€œTerima kasih Mahligai Idaman kerana merealisasikan impian saya untuk memiliki rumah idaman saya selama ini. Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang Mahligai Idaman berikan. Tahniah untuk semua warga kerja Mahligai Idaman. โ€œ
Pn Farah Auni
Chekok, Pasir Mas, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534