0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat berwarna biru yang telah siap dibina di Besut, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air.  Banglo ini berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh dilengkapi dengan pemasangan shera board di bahagian tengah tingkap menampakkan lagi keunikan banglo ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM239,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian bumbung, pemasangan cornice pada tingkap rumah serta pemasangan handrailing stainless steel di bahagian veranda.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya rasa sungguh bertuah kerana bertemu dengan Mahligai Idaman selaku kontraktor bina rumah. Penerangan dari awal bina rumah sangat jelas sehingga kini rumah saya telah siap dibina sepenuhnya.
En Mustaza
Besut, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.