PORTFOLIO 25


1707

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

VIDEO YOUTUBE

Banglo satu tingkat berwarna biru yang telah siap dibina di Besut, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air.  Banglo ini berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh dilengkapi dengan pemasangan shera board di bahagian tengah tingkap menampakkan lagi keunikan banglo ini.

PAKEJ SILVER

RM239,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian bumbung, pemasangan cornice pada tingkap rumah serta pemasangan handrailing stainless steel di bahagian veranda.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya rasa sungguh bertuah kerana bertemu dengan Mahligai Idaman selaku kontraktor bina rumah. Penerangan dari awal bina rumah sangat jelas sehingga kini rumah saya telah siap dibina sepenuhnya.”
En. Mustaza
Besut, Terengganu.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534