0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman milik client kami yang terletak di Tumpat, Kelantan ini telah siap dibina sepenuhnya dengan keluasan 2328 kaki persegi dilengkapi empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk yang sangat unik disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh bercermin gelap. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri dengan menggunakan warna putih dan kelabu.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM338,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap rumah, pemasangan concrete gutter pada bahagian bumbung, pemasangan batu hiasan pada bahagian tiang dan dinding luar rumah, naiktaraf pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian veranda dan tangga dapur serta naiktaraf penggunaan cermin gelap pada tingkap living area & master bedroom .

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman telah membina rumah idaman saya dengan sangat cantik serta kemas pembuatannya. Saya dan keluarga sangat berpuas hati dengan hasil yang diberikan oleh Mahligai Idaman.
En. Nik Ihsan
Tumpat, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.