PORTFOLIO 64


2328

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO DUO ELEGANT

Banglo Idaman milik client kami yang terletak di Tumpat, Kelantan ini telah siap dibina sepenuhnya dengan keluasan 2328 kaki persegi dilengkapi empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk yang sangat unik disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh bercermin gelap. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri dengan menggunakan warna putih dan kelabu.

PAKEJ GOLD

RM338,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti bilik solat dan dihiasi dengan corak bercirikan islamik, pemasangan cornice pada tingkap rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, torehan (groove line) pada dinding bahagian luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding bahgian luar rumah, pemasangan tempered glass – aluminium handrailing pada bahagian entrance dan cermin berwarna hijau ‘see-through’.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

” Terima kasih Mahligai Idaman telah membina rumah idaman saya dengan sangat cantik serta kemas pembuatannya. Saya dan keluarga sangat berpuas hati dengan hasil yang diberikan oleh Mahligai Idaman. “
En. Nik Ihsan
Tumpat, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534