english style
0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya terletak di Kubang Kerian, Kelantan. Banglo ini berkeluasan 2,206 kaki persegi mempunyai lima bilik tidur dan enam bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden yang berkonsepkan ‘English Style' seperti rekabentuk rumah dan penggunaan perabot dalaman serba putih dan moden. Dari segi penggunaan tona warna pula, pemilik memilih warna putih sebagai warna utama membuatkan banglo ini kelihatan luas dan mewah.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM320,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap rumah, tambahan table top pada wash area, naiktaraf tandas bilik tidur utama iaitu pemasangan bath tub dan fully tiles, naiktaraf tingkap dengan menggunakan frame putih dan cermin hijau serta naiktaraf decorative ceiling (GRM Composite Wood) pada ruang tengah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana merealisasi impian saya untuk miliki rumah idaman berkonsepkan English Style. Saya sangat bersyukur dan menghargai setiap hasil kerja yang diberikan oleh Mahligai Idaman.
Pn Faeza
Kubang Kerian, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.