PORTFOLIO 70

english style

2206

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


6

BILIK AIR

BANGLO ENGLISH STYLE

Banglo satu tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya terletak di Kubang Kerian, Kelantan. Banglo ini berkeluasan 2,206 kaki persegi mempunyai lima bilik tidur dan enam bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden yang berkonsepkan ‘English Style’ seperti rekabentuk rumah dan penggunaan perabot dalaman serba putih dan moden. Dari segi penggunaan tona warna pula, pemilik memilih warna putih sebagai warna utama membuatkan banglo ini kelihatan luas dan mewah.

PAKEJ GOLD

RM320,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap rumah, tambahan table top pada wash area, naiktaraf tandas bilik tidur utama iaitu pemasangan bath tub dan fully tiles, naiktaraf tingkap dengan menggunakan frame putih dan cermin hijau serta naiktaraf decorative ceiling (GRM Composite Wood) pada ruang tengah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Terima kasih Mahligai Idaman kerana merealisasi impian saya untuk miliki rumah idaman berkonsepkan English Style. Saya sangat bersyukur dan menghargai setiap hasil kerja yang diberikan oleh Mahligai Idaman.”
Pn. Faeza
Kubang Kerian, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534