Teringin nak pakai sinki dapur PREMIUM dan MEWAH di rumah..???

Hakak – hakak suri rumah bagitahu lah cik Habang korang semua tuu.. Kami nak offer SINKI STAINLESS STEEL 304 yang PREMIUM dan MEWAH jenama MORVAN khas buat uollss semua yang tengah renovate dapur rumah atau tengah bina rumah. Bila dah pakai SINKI STAINLESS STEEL yang PREMIUM ini membuatkan hakak – hakak suri rumah rajin nak masuk dapur.. Maklumlah dapur Syantikkk Syangattt…!!!

Kami nak OFFER murah – murah je kalau nak banding dengan Hardware2 di luar sana dengan spec yang setaraf kami ni… Kami offer harga lagi murah TAW..!!!!

INGAT…!!! Spec yang SETARAF…!! JANGAN banding dengan spec yang lebih murah..!!!

Kualiti Stainless Steel 304 yaaa!!

Harga RM 799 Sahaja..!!!
Barang READY STOCK

– Dimensi saiz: 820 (panjang) x 450 (lebar) x 230 (kedalaman) mm
– Diperbuat daripada Stainless Steel jenis 304
– Ketebalan besi 1.2 mm
– PERCUMA Pemicit Sabun
– PERCUMA Penyejat Pinggan Cawan
– Kos penghantaran ke Semenanjung Malaysia PERCUMA.

Berminat dengan sinki dapur Stainless Steel 304 mewah ini? Hubungi/Whatsapp kami sekarang!

☎️ 012 937 7452 (Athirah)
mahligaiidaman.com/athirah
☎️ 012 937 7451 (Nadia)
mahligaiidaman.com/nadia

Langkah-langkah bina rumah bersama

Langkah 1

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda

Langkah 2

Pelan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan

Langkah 3

Loan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima

Langkah 4

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).

Ingin tahu lebih lanjut? Telefon nombor hotline kami di bawah

Ingin tahu lebih lanjut? klik button di bawah untuk bercakap dengan pegawai pemasaran kami

Dapatkan konsultasi percuma bina rumah di mahligai idaman

1 Step 1
Pekerjaan
Pinjaman
Tanah
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Daftar Newsletter

1 Step 1

langgan newsletter Mahligai Idaman untuk info terbaru dan pelan banglo percuma 

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
0
Likers
0
Followers
0
Subscribers
0
Tweets

© Hakcipta terpelihara Mahligai Idaman Development Sdn Bhd

Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.