TANAH MERAH : 9 Lot Tanah Banglo Batu 9

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

9 lot tanah banglo Batu 9, Tanah Merah ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 65,000 dengan keluasan tanah yang cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Ini adalah harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 5500 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing.

Lokasi tanah lot banglo Batu 9, Tanah Merah sangat strategik kerana terletak berdekatan dengan Sekolah Kebangsaan Batang Merbau. Lokasinya hanya 3.7km ke Klinik Desa Batang Merbau dan 3.3km ke Masjid Batang Merbau menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi lot tanah banglo Batu 9, Tanah Merah ini juga terdapat pelbagai kemudahan asas seperti Masjid, Sekolah, Klinik Desa, Balai Polis, Stesen Minyak dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Batu 9, Tanah Merah ini merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 5500 kaki persegi yang mana sangat sesuai untuk bina sebuah banglo keselesaan ahli keluarga. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah.

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSIZE (KPS)STATUSHARGA
PT016826 KPSAVAILABLERM68,000
PT025501 KPSAVAILABLERM65,000
PT035501 KPSAVAILABLERM65,000
PT045501 KPSAVAILABLERM65,000
PT065500 KPSAVAILABLERM65,000
PT075500 KPSAVAILABLERM65,000
PT085500 KPSAVAILABLERM65,000
PT097906 KPSAVAILABLERM75,000

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 3.5 km ke Balai Polis Batang Merbau
  • 3.7 km ke Klinik Desa Batang Merbau
  • 3.3 km ke Masjid Batang Merbau
  • 2.8 km ke Sekolah Kebangsaan Batang Merbau
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatsapp dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Langkah-Langkah Bina Rumah Bersama Mahligai Idaman !

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda

Pelan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Loan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda.

Pelan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima.

Loan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).


Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

012-9377450

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534