TANAH MERAH : 48 Lot Tanah Banglo Bendang Nyior

banglo bendang nyior

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

48 lot tanah banglo Bendang Nyior, Tanah Merah ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 40,000 dengan keluasan tanah yang cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Ini adalah harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 5000 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing.

Lokasi lot tanah banglo ini sangat strategik terletak berdekatan dengan Bandar Tanah Merah. Lokasinya berdekatan dengan Sekolah Kebangsaan. Lokasinya hanya 550km dari Klinik Desa dan 900m ke Sekolah Kebangsaan Bendang Nyior serta hanya 2.6km ke Masjid Mukim menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi tanah banglo Bendang Nyior, Tanah Merah ini juga terdapat pelbagai kemudahan asas seperti Masjid, Sekolah, Klinik Desa, Hospital Tanah Merah, Pasar Borong dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Bendang Nyior, Tanah Merah merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 5200 kaki persegi yang mana sangat sesuai untuk bina sebuah banglo keselesaan ahli keluarga. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. Urusan pinjaman LPPSA atau Bank Tempatan akan diuruskan.

banglo bendang nyior

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSAIZ (KPS)STATUS
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 550m dari Klinik Desa Bendang Nyior
  • 900m dari Sekolah kebangsaan Bendang Nyior
  • 2.6 km dari Masjid Mukim Bendang Nyior
  • 10.6 km ke Pasar Borong Tanah Merah
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534