TANAH MERAH : 40 Lot Tanah Banglo Chawas 1B (SOLD OUT)

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

38 lot tanah banglo yang terletak di Chawas 1B, Tanah Merah ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 43,000 dengan keluasan tanah yang cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Ini adalah harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 5100 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing. Lokasi lot tanah banglo Chawas 1B, Tanah Merah sangat strategik terletak berdekatan dengan Bandar Tanah Merah.

Lokasinya hanya 900m dari Stesen Minyak Buraqoil Chawas dan 1.6km ke Sekolah Kebangsaan Bukit Gading serta hanya 7.6km ke Hospital Tanah Merah menyebabkan kawasan ini menjadi tumpuan orang ramai untuk menetap disini. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi tanah yang terletak di Chawas 1B, Tanah Merah ini juga terdapat pelbagai kemudahan asas seperti Masjid Ismail Petra, Tanah Merah, Sekolah Kebangsaan Bukit Gading, Maahad Ahmadi Tanah Merah, Hospital Tanah Merah, dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Chawas 1B, Tanah Merah juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Minima keluasan tanah adalah 5100kps dan keluasan rumah pula adalah 1500kps yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air

Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah.

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSAIZ (KPS)STATUS
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available
PT KPS Available

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 6.6 km ke Hospital Tanah Merah
  • 4.3 km ke Pasaraya Pantai Timur Tanah Merah
  • 2.4 km dari Maahad Ahmadi Tanah Merah
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK