TANAH MERAH : 2 Lot Tanah Banglo CHAWAS 2

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

2 lot tanah banglo yang terletak di Chawas 2, Tanah Merah ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 75,000 untung sekali ganda berbanding pasaran semasa. Bayangkan harga tanah selepas keluar geran? Minima saiz tanah 5499 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing. Tiada sebarang masalah sebab perjanjian jual beli disediakan bagi melindungi kepentingan pembeli. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi tanah yang terletak di Chawas 2, Tanah Merah ini merupakan lokasi yang sangat strategik dimana terdapat pelbagai kemudahan asas seperti masjid, sekolah, hospital dan Caltex Kg Chawas, jalan utama dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Chawas 2, Tanah Merah juga merupakan kawasan bebas banjir.

Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Keluasan tanah adalah 5499 kaki persegi dan keluasan rumah pula adalah 1000 kaki persegi yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. 

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTLUASSTATUSHARGA
PT232235499 KPSAVAILABLERM75,000
PT232245499 KPSAVAILABLERM75,000

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 1.7 km dari Jalan Utama Kg Chawas
  • 1.9 km dari Stesen Minyak Buraqoil
  • 2.1 km dari SK Bukit Gading
  • 2.7 km dari Caltex Kg Chawas
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534