MACHANG : 2 Lot Tanah Banglo KAMPUNG PAK GOMBAK

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

44 lot tanah banglo yang terletak di Kampung Pak Gombak, Machang ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Betul-betul bersebelahan Cadangan Pembangunan Bandar Baru Sungei Bagan. Harga di lokasi ini 50% yang mana lebih rendah dari harga pasaran semasa serta lebih jimat dan mampu milik. Minima keluasan tanah adalah 5500 kaki persegi, cukup luas untuk lot banglo tuntas memberi keselesaan kepada pemilik. Tiada sebarang masalah sebab perjanjian jual beli disediakan bagi melindungi kepentingan pembeli.

Menariknya lokasi tanah disini, harga bermula RM89,000 dan sangat mampu milik dengan lokasi yang strategik. Pelaburan hebat masa depan apabila Bandar Baru Sungei Bagan dibangunkan. Minima keluasan tanah 5500 kaki persegi yang mana cukup luas untuk membina kediaman demi keselesaan keluarga. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.. 

Lokasi tanah yang terletak di Kampung Pak Gombak Machang ini merupakan lokasi yang sangat strategik di mana terdapat pelbagai kemudahan asas seperti masjid, sekolah, klinik, bandar Machang, jalan utama dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Kampung Pak Gombak, Machang juga merupakan kawasan bebas banjir 2014. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Keluasan tanah adalah 5500 kaki persegi dan keluasan rumah pula adalah 1000 kaki persegi yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah.

kampung pak gombak

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSIZE (KPS)STATUSHARGA
PT 27755704 KPSAVAILABLERM89,000
PT 27766200 KPSAVAILABLERM89,000

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 4.5 km ke Klinik Kesihatan Labok
  • 1.5 km dari Sekolah Kebangsaan Sungai Bagan
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534