MACHANG : 8 Lot Tanah Banglo kAMPUNG WEK

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

8 lot tanah banglo yang terletak di Kampung Wek, Machang ini ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 89,000 bagi lot banglo dengan keluasan minima tanah 5200 kaki persegi yang mana cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Ini adalah harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 5198 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing. Lokasi lot tanah banglo Kampung Wek, Machang yang sangat strategik kerana 100 meter sahaja dari akses jalan tar. Lokasinya Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang.

Lokasi tanah yang terletak di Kampung Wek, Machang ini merupakan lokasi yang sangat strategik kerana terdapat pelbagai kemudahan asas seperti Sekolah Menengah Kebangsaan Hamzah 2, Pejabat Tanah machang, Bandar Machang dan sebagainya. Selain daripada kemudahan asas, lokasi tapak Kampung Wek, Machang juga merupakan kawasan bebas banjir pada tahun 2014. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Dengan minima keluasan tanah adalah 5200 kaki persegi dan keluasan rumah pula adalah 1500kps yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri.

Kami juga  menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah. Pinjaman LPPSA dan Bank Tempatan boleh diuruskan.

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSIZE (KPS)STATUSHARGA
PT00015680 KPSAVAILABLERM94,000
PT00035200 KPSAVAILABLERM89,000
PT00065200 KPSAVAILABLERM89,000
PT00095200 KPSAVAILABLERM89,000
PT00105200 KPSAVAILABLERM89,000
PT00195103 KPSAVAILABLERM89,000
PT00416490 KPSAVAILABLERM94,000
PT00435512 KPSAVAILABLERM89,000

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 5 minit ke Hospital Machang
  • 6 minit dari Pejabat Tanah Machang
  • 6 minit dari Majlis Daerah Machang
  • 15 minit dari UITM Machang
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatsapp dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Langkah-Langkah Bina Rumah Bersama Mahligai Idaman !

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda

Pelan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Loan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).

Info

Jumpa kami untuk konsultasi percuma tanpa komitmen untuk membina rumah impian anda. Lihat koleksi pelan-pelan rumah menarik kami dan bincang kesesuaian rumah berdasarkan bajet dan kehendak anda.

Pelan

Proses pinjaman akan diuruskan pihak kami samada untuk pinjaman kerajaan melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) atau pinjaman swasta melalui bank. Pembiayaan secara tunai turut diterima.

Loan

Pelan rumah akan dilukis mengikut spesifikasi pelanggan dan pelan kemudiannya disahkan oleh jurutera bertauliah sebelum dihantar ke Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) untuk kelulusan pembinaan.

Bina

Seterusnya, pembinaan akan diuruskan oleh pihak Mahligai Idaman dengan servis terbaik dan urusan pembinaan selesai sehingga rumah menerima Sijil Kelayakan Duduk (SKD).


Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

012-9377450

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534