KOTA BHARU : 1 Lot Tanah Banglo PASIR TUMBOH

Tanah Lot Untuk Dijual Dengan Harga Mampu Milik.

1 lot tanah banglo di Pasir Tumboh, Kota Bharu ditawarkan dengan pelbagai keluasan. Harga bermula dari RM 149,000 bagi lot banglo dengan keluasan tanah yang cukup berbaloi dengan harga jualan pasaran semasa. Ini adalah harga hampir separuh lebih rendah dari harga pasaran semasa di kawasan ni. Jimat banyak jika dapatkan segera. Minima saiz tanah 6630 kaki persegi, sangat selesa untuk kediaman masing-masing.

Lokasi lot tanah banglo Pasir Tumboh yang sangat strategik terketak bersebelahan Pondok Pasir Tumboh dan MRSM Pasir Tumboh. Anda boleh lihat banyak lagi lot tanah yang pastinya harga lebih murah dari pasaran luar. Jangan lepaskan peluang ini! Miliki Rumah Idaman Anda sekarang. Lokasi tanah banglo Pasir Tumboh, Kota Bharu ini merupakan lokasi yang sangat strategik. Terdapat pelbagai juga kemudahan asas seperti Masjid Pondok Pasir Tumboh, Bandar Satelit Pasir Tumboh, Pasaraya Mydin, HUSM Kubang Kerian, Bandar Kota Bharu dan sebagainya.

Selain daripada kemudahan asas, lokasi tanah Pasir Tumboh, Kota Bharu juga merupakan kawasan bebas banjir. Jadi tidak menjadi kerisauan kepada pelanggan untuk bina rumah di kawasan ini. Keluasan tanah adalah 6630 kaki persegi dan keluasan rumah pula adalah 1500 kaki persegi yang mana mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Rekabentuk rumah yang dibina mengikut lakaran 3D yang pilih oleh pelanggan sendiri. Kami juga menyediakan khidmat konsultansi secara percuma untuk bakal pelanggan yang ingin dapatkan maklumat lanjut tentang Pakej Tanah dan Bina Rumah.

NOTA: sila rujuk table di sebelah untuk melihat status lot sudah di dijual atau masih ada.

LOTSIZE (KPS)STATUSHARGA
PT00036630 KPSAVAILABLERM149,000

PETA LOKASI DAN TAPAK TANAH

VIDEO LOKASI

LOKASI TAPAK

  • 750 m ke Taman Rekreasi Gong Dermin
  • 900m ke SK Gong Dermin
  • 1.3 km dari Masjid Pondok Pasir Tumboh
  • 1.4 km ke Masjid Gong Dermin
  • 2.1 km ke MRSM Pasir Tumboh
  • Berdekatan dengan jalan utama
  • Berdekatan dengan segala kemudahan sedia ada
  • Kawasan bebas banjir.

PETA UNTUK KE TAPAK

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534