Banglo Seri Melawi

Banglo milik klien kami Puan Rosnani yang telah siap dibina sepenuhnya di Bachok, Kelantan. Banglo yang berkeluasan 2,354 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Banglo ini dilengkapi dengan empat (4) bilik tidur, empat (4) bilik air, satu (1) bilik solat dan juga mempunyai satu (1) bilik stor.

Dari segi penggunaan tona warna di bahagian luaran mereka memilih warna coral reef dan concord manakala pada bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna lembut seperti silver. Pada ruangan bilik mereka menggabungkan dengan warna butterfly bush, cobalt dan deep teal supaya menampakan kontra pada ruangan dinding bilik tidur.

Maklumat Rumah

  • Saiz Rumah : 2145 KPS
  • Bilangan Bilik Tidur : 4
  • Bilangan Bilik Air : 4
  • Ruang Tamu : 1
  • Ruang Makan : 1
  • Ruang Dapur : 1
  • Ruang Keluarga: 1

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai rumah ini?

Klik pada link di bawah untuk melihat gambar penuh ruangan rumah, video, 360 VR Tour, testimoni pelanggan dan info lain-lain lagi berkenaan rumah ini.

Selain itu, jika anda berminat nak tengok koleksi rumah yang telah siap dibina oleh Mahligai Idaman, anda juga boleh klik link di bawah.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534