0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo milik klien kami yang terletak di Kuala Nerus, Terengganu ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh menampakkan banglo ini lebih premium serta kombinasi dengan ukiran pada pintu security  yang sangat menarik. Dari segi penggunaan gabungan tona warna Mint Green dan Light Grey menambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM294,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan kayu tetupang pada bahagian bumbung, pemasangan shera board pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah, pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap, pintu & dinding luar rumah, tambahan table top pada bahagian dapur serta naiktaraf pendawaian elektrik - three phase.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Apabila saya melihat rekabentuk rumah dari Mahligai Idaman, semuanya menarik serta cantik. Saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontaktor bina rumah idaman saya dan hasilnya saya sangat berpuas hati. Terima kasih Mahligai Idaman
En Fahmi
Kuala Nerus, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.