PORTFOLIO 100


2633

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO PUNCAK MAHLIGAI

Kini banglo milik klien kami Dr Khalif telah siap dibina sepenuhnya di Chicha, Kota Bharu, Kelantan. Banglo ini  dilengkapi dengan empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,633 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna silver, dan putih. Bahagia dalam rumah pula mereka memilih warna gold dan putih menaikan lagi seri dan kemewahan dalam rumah.

PAKEJ SILVER

RM381,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan tiang luar rumah, cermin labuh di bahagian depan, batu hiasan pada dinding dan tiang luar rumah dan memasang kayu hiasan pada bahagian atas tiang luar rumah bagi menaikan lagi seri rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Alhamdulillah Mahligai Idaman telah menyiapkan rumah idaman kami dengan jayanya. Rumah saya telah siap sepenuhnya dan saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja kontraktor bina rumah no.1 di Kelantan & Terengganu iaitu Mahligai Idaman.”
Dr Khalif
Chicha, Kota Bharu, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534