PORTFOLIO 103


4184

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


7

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo milik klien kami En Sukiman telah siap dibina sepenuhnya di Kemaman,Terengganu. Keunikan banglo ini ia mempunyai ruang terbuka di bahagian atas dan bawah. Banglo ini  dilengkapi dengan lima (5) bilik tidur dan tujuh (7) bilik air. Banglo yang berkeluasan 4184 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden berkonsepkan islamic iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna mereka memilih gabungan warna turquoise, hijau muda dan soft grey, manakala pada bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna lembut seperti putih, foggy grey, veridian green dan juga half baked.

PAKEJ GOLD

RM579,060

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada seluruh bahagian tingkap luar rumah, torehan groove line, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah serta pemasangan islamic geometry pada porch membuatkan rumah ini lebih aggun.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Syukur dan Alhamdulillah.. terbinanya sebuah rumah idaman saya telah siap dibina sepenuhnya oleh Mahligai Idaman. Tak sangka rumah 3D sama seperti rumah yang dah siap. Terima kasih Mahligai Idaman.”
En. Sukiman
Kemaman, Terengganu

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534