PORTFOLIO 107


1584

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


2

BILIK AIR

BANGLO SEJATI

Kini banglo milik klien kami En Khairul Al Hafiz telah siap dibina sepenuhnya di Lubuk Jong, Pasir Mas, Kelantan. Banglo ini  dilengkapi dengan tiga bilik tidur dan dua bilik air. Banglo yang berkeluasan 1,584 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna turquoise, dan putih. Bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna hijau dan merah jambu menaikan lagi seri dan kemewahan dalam rumah.

PAKEJ GOLD

RM222,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah, groove line pada dinding di bahagian luar rumah

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Kini saya sudah miliki banglo idaman yang saya impikan selama ini. Alhamdulillah, saya sangat berpuas hati dengan Mahligai Idaman yang merupakan kontraktor bina rumah no.1 di pantai timur.”
En Khairul Al Hafiz
Lubuk Jong, Pasir Mas, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534