PORTFOLIO 157


1641

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Kini banglo 1 tingkat milik klien kami En Khalil telah siap dibina sepenuhnya di Bunut Susu, Kelantan. Banglo ini  dilengkapi dengan tiga bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo yang berkeluasan 1,641 kaki persegi ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan warna silver dan turquiose. Bahagian dalam rumah pula mereka memilih warna putih, biru dan pink, menaikan lagi seri dan kemewahan dalam rumah.

PAKEJ GOLD

RM254,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate Flooring
  • Mozek lantai penuh
  • Siling Bertingkat
  • Mozek Dinding Tandas Penuh
  • Punca Aircond dan Air Panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dengan penambahan aksesori iaitu pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap dan dinding luar rumah, groove line pada dinding di bahagian luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Syukur dan Alhamdulillah.. terbinanya sebuah rumah idaman saya telah siap dibina sepenuhnya oleh Mahligai Idaman. Tak sangka rumah 3D sama seperti rumah yang dah siap. Terima kasih Mahligai Idaman.”
En Khalil
Bunut Susu, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.