0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Keunikan banglo moden milik klien kami En Zul dan Pn Fatihah yang terletak di Besut, Terengganu ini sangat menarik perhatian penduduk sekitarnya. Banglo moden ini dilengkapi dengan lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional kerana rekabentuknya yang menarik. 

Dari segi gabungan warna, pemilik memilih warna yang terang dan lembut membuatkan banglo ini mempunyai keunikannya tersendiri. 

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM324,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada bahagian tingkap, torehan groove line pada bahagian bumbung, pemasangan batu hiasan pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan tiang formica (partition) pada ruang tamu serta pemasangan kabinet basin pada bahagian ruang makan .

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya mula mengenali Mahligai Idaman melalui facebook. Ketika itu memang tengah mencari kontraktor untuk bina rumah. Dengan berlatar belakang kan sebuah syarikat yang kukuh, saya memilih Mahligai Idaman untuk bina rumah idaman saya dan Alhamdulillah kini rumah saya siap sepenuhnya tanpa sebarang masalah.
Pn Fatihah
Besut, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.