PORTFOLIO 21


2312

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO MODEN NGOSEK

Keunikan banglo moden milik klien kami En. Zul dan Pn. Fatihah yang terletak di Besut, Terengganu ini sangat menarik perhatian penduduk sekitarnya. Banglo moden ini dilengkapi dengan lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional kerana rekabentuknya yang menarik. Dari segi gabungan warna, pemilik memilih warna yang terang dan lembut membuatkan banglo ini mempunyai keunikannya tersendiri. 

PAKEJ SILVER

RM324,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada bahagian tingkap, torehan groove line pada bahagian bumbung, pemasangan batu hiasan pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan tiang formica (partition) pada ruang tamu serta pemasangan kabinet basin pada bahagian ruang makan .

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya mula mengenali Mahligai Idaman melalui facebook. Ketika itu memang tengah mencari kontraktor untuk bina rumah. Dengan berlatar belakang kan sebuah syarikat yang kukuh, saya memilih Mahligai Idaman untuk bina rumah idaman saya dan Alhamdulillah kini rumah saya siap sepenuhnya tanpa sebarang masalah.”
Pn. Fatihah
Besut, Terengganu

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534