PORTFOLIO 24


2669

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO PUTIH SALJU

Banglo dua tingkat gabungan warna blueblack dan putih yang tersergam indah di Kampung Banggu, Bachok ini tampak serba lengkap dengan rekabentuk serta pilihan warna luar  yang kontra menyerlahkan lagi kemodenan banglo ini. Banglo ini berkonsepkan ciri-ciri banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh frame hitam, tambahan grove line pada porch kereta serta rekabentuk rumah yang menarik.

PAKEJ GOLD

RM387,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti penggunaan kayu tetupang pada bahagian bumbung rumah, torehan (grove line) pada dinding luar dan bumbung rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian tingkap rumah serta pemasangan handrailing pada stainless stail pada bahagian tangga dalam – upstairs.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Alhamdulillah, terima kasih Mahligai Idaman. Kini banglo yang selama ini kami impikan telah menjadi kenyataan. Rekabentuk yang Mahligai Idaman hasilkan memang sangat luar biasa. Tahniah Mahligai Idaman. “
Pn Amirah
Bachok, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534