0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman client kami satu tingkap yang berkeluasan 3,592 kaki persegi ini mempunyai lima bilik tidur dan lima bilik air. Banglo ini terletak di daerah Pasir Mas. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tambahan ketinggian roof beam yang tinggi menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam rumah. Railling tangga menggunakan material stainless steel dan tempered glass.

Tingkap frame putih menampakkan lebih premium serta kombinasi dengan bata hiasan pada bahagian pintu masuk dan bahagian ruang keluarga. Dari segi penggunaan gabungan tona warna unggu dan kuning ‘King Ransom' nenambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM521,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, pemasangan kayu hiasan pada veranda dan porch, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian veranda dan tangki air serta pemasangan kayu hiasan aluminium (louvres) pada bahagian tiang porch.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Kini impian saya untuk miliki rumah idaman dah tercapai. Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya.
Dr Nazri
Pasir Mas, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.