PORTFOLIO 26


3592

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


5

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN DOKTOR

Banglo Idaman client kami satu tingkap yang berkeluasan 3,592 kaki persegi ini mempunyai lima bilik tidur dan lima bilik air. Banglo ini terletak di daerah Pasir Mas. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tambahan ketinggian roof beam yang tinggi menampakan ruang yang lebih luas dan selesa bila berada di dalam rumah. Railling tangga menggunakan material stainless steel dan tempered glass. Tingkap frame putih menampakkan lebih premium serta kombinasi dengan bata hiasan pada bahagian pintu masuk dan bahagian ruang keluarga. Dari segi penggunaan gabungan tona warna unggu dan kuning ‘King Ransom’ nenambahkan lagi keunikan banglo moden ini.

PAKEJ GOLD

RM521,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, pemasangan kayu hiasan pada veranda dan porch, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah, pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian veranda dan tangki air serta pemasangan kayu hiasan aluminium (louvres) pada bahagian tiang porch.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Kini impian saya untuk miliki rumah idaman dah tercapai. Terima kasih Mahligai Idaman kerana membina rumah idaman saya.”
Dr. Nazri
Pasir Mas, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534