PORTFOLIO 3


2100

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

VIDEO YOUTUBE

Banglo milik Puan Maziah yang merupakan salah seorang dari pelanggan kami telah siap dibina sepenuhnya di Machang. Banglo ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Rekabentuk luaran dan dalaman yang sangat menarik berkonsepkan banglo moden tradisional. Penggunaan tingkap labuh dan gabungan warna ‘Dark Brown’ dan Cream yang digunakan menampakkan lagi kemodenan banglo ini.

PAKEJ GOLD

RM305,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan kayu tunjuk langit, pemasangan cornice pada bahagian tingkap, pemasangan shera board pada bahagian bumbung, pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian veranda dan tangga serta pemasangan batu hiasan pada bahagian tiang luar rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya sangat berterima kasih kepada Mahligai Idaman kerana membina rumah saya mengikut apa yang saya inginkan”
Pn Maziah
Machang, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534