PORTFOLIO 33


2400

LUAS (KPS)


5

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo yang terletak di Chetok, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan lima bilik air dengan keluasan 2,400 kaki persegi. Banglo ini menerapkan ciri-ciri banglo moden seperti rekabentuk rumah dan penggunaan tingkap labuh. Dari segi penggunaan warna, pemilik memilih warna yang soft supaya ruang kelihatan luas dan susasana yang bersih.

PAKEJ GOLD

RM348,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Pendawaian Tiga Fasa
  • Siling bertingkat
  • Mozek lantai penuh
  • Mozek dinding tandas penuh
  • Punca aircond dan air panas

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah dan dinding luar, pemasangan handrailing stainless steel pada veranda, pemasangan cornice pada bahagian tingkap rumah, pemasangan batu hiasan pada tiang terrace dan dinding luar rumah serta tambahan table top pada ruang dapur.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Tahniah Mahligai Idaman kerana menjadi kontraktor bina rumah no.1 di Kelantan dan Terengganu. Saya rasa sungguh bertuah kerana mendapat khidmat bina rumah dari Mahligai Idaman.”
En. Razuan
Chetok, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534