PORTFOLIO 36


2187

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Besut, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna hijau lembut yang digabungkan dengan warna kelabu menampakkan banglo ini lebih menarik.

PAKEJ SILVER

RM306,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap ruamah, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah, pemasangan Shera Board pada bahagian bumbung rumah, pemasangan batu hiasan (pebble wash) pada tiang porch.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Impian untuk memiliki rumah sendiri akhirnya tercapai dengan khidmat bina rumah dari Mahligai Idaman. Antara kontraktor bina rumah yang dipercayai di Kelantan dan Terenggu.”
Pn. Wahidah
Besut, Terengganu.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534