0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Besut, Terengganu ini mempunyai empat bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh dan tona warna hijau lembut yang digabungkan dengan warna kelabu menampakkan banglo ini lebih menarik.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM306,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap ruamah, pemasangan batu hiasan pada dinding luar rumah, pemasangan Shera Board pada bahagian bumbung rumah, pemasangan batu hiasan (pebble wash) pada tiang porch.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Impian untuk memiliki rumah sendiri akhirnya tercapai dengan khidmat bina rumah dari Mahligai Idaman. Antara kontraktor bina rumah yang dipercayai di Kelantan dan Terenggu.
Pn Wahidah
Besut, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.