0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo indah milik En. Badrul Hisyam siap di bina sepenuhnya di Wakaf Che Yeh ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden. 

Dari segi penggunaan gabungan warna Hijau Irish Acres dan Hijau Quiet Nest menambahkan lagi kecantikan dan keunikan banglo ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM245,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti seperti pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah, pemasangan aluminium (louvres) pada bahagian bumbung, pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian veranda, pemasangan cornice pada bahagian tingkap & dinding luar rumah serta pemasangan (ground beam) pada keseluruhan ruang kecuali porch.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Mahligai Idaman sememangnya kontraktor yang dipercayai untuk khidmat bina rumah. Terima kasih saya ucapkan kepada Mahligai Idaman kerana menyiapkan rumah banglo idaman saya.
En. Badrul Hisyam
Wakaf Che Yeh, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.