Project Description

0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo Idaman klien kami lokasinya di Pahang. Banglo ini mempunyai enam bilik tidur dan empat bilik air yang berkeluasan 2,878 kaki persegi. Klien memilih untuk menggunakan tingkap cermin gelap berserta frame dark brown menampakkan lebih premium serta penggunaan warna putih pada keseluruhan luar rumah menjadikan kawasan rumah kelihatan lebih luas.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM403,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan table top dengan tambahan 7' panjang, pemasangan bathtub, piping dan faucet di bilik air utama serta pemasangan pintu tambahan untuk akses ke bilik air 3.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Satu-satunya kontraktor bina rumah yang dipercayai di pantai timur. Kelancaran kerja sepanjang proses bina rumah buat saya sangat berpuas hati.
En Anuar
Pahang
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp