PORTFOLIO 4


2878

LUAS (KPS)


6

BILIK TIDUR


4

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo Idaman klien kami lokasinya di Pahang. Banglo ini mempunyai enam bilik tidur dan empat bilik air yang berkeluasan 2,878 kaki persegi. Klien memilih untuk menggunakan tingkap cermin gelap berserta frame dark brown menampakkan lebih premium serta penggunaan warna putih pada keseluruhan luar rumah menjadikan kawasan rumah kelihatan lebih luas.

PAKEJ SILVER

RM403,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan table top dengan tambahan 7′ panjang, pemasangan bathtub, piping dan faucet di bilik air utama serta pemasangan pintu tambahan untuk akses ke bilik air 3.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Satu-satunya kontraktor bina rumah yang dipercayai di pantai timur. Kelancaran kerja sepanjang proses bina rumah buat saya sangat berpuas hati”
En. Anuar
Pahang

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534