0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang milik klien kami yang terletak di Kampung Apal, Besut ini merupakan salah satu ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh akan menampakkan banglo ini lebih menarik. Dari segi penggunaan gabungan tona warna Cream dan Brown memnuatkan banglo ini mempunyai keunikan tersendiri.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM299,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan grove line pada bahagian tiang dan dinding luar rumah, menara tangki air, menaiktaraf penggunaan tangki air stainless steel serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya berpuas hati dengan mutu pembinaan dan kerjasama yang jitu dari staf-staf Mahligai Idaman. Mahligai Idaman sangat prihatin dan cekap dalam menyelesaikan sebarang masalah pembinaan dan berusaha sehabis baik dalam menyempurnakan mahligai kami.
En Mohd Ridauddin
Kg Apal, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.