PORTFOLIO 50


2109

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


3

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Banglo satu tingkat yang terletak di daerah Pasir Mas yang telah siap dibina sepenuhnya ini dilengkapi 4 bilik dan 3 bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk yang simple dan menarik. Dari segi penggunaan warna, pemilik memilih warna Hijau dan Kelabu yang mana menambahkan lagi kecantikan banglo ini.

PAKEJ SILVER

RM295,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan pemasangan menara tangki air, pemasangan cornice pada tingkap rumah, tambahan table top pada ruang dapur (5′ panjang), pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah, torehan groove line pada bahagian bumbung dan tingkap rumah.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya mula mengenali Mahligai Idaman melalui Facebook. Setiap kali mahligai memuatnaik gambar-gambar rumah yang telah siap dibina, saya sangat tertarik dengan rekabentuk dan kekemasan kerja yang dihasilkan.”
Pn Asmarani
Pasir Mas, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534