0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang terletak di daerah Pasir Mas yang telah siap dibina sepenuhnya ini dilengkapi 4 bilik dan 3 bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden seperti rekabentuk yang simple dan menarik. Dari segi penggunaan warna, pemilik memilih warna Hijau dan Kelabu yang mana menambahkan lagi kecantikan banglo ini.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM295,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan pemasangan menara tangki air, pemasangan cornice pada tingkap rumah, tambahan table top pada ruang dapur (5' panjang), pemasangan shera board pada bahagian bumbung rumah, torehan groove line pada bahagian bumbung dan tingkap rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya mula mengenali Mahligai Idaman melalui Facebook. Setiap kali mahligai memuatnaik gambar-gambar rumah yang telah siap dibina, saya sangat tertarik dengan rekabentuk dan kekemasan kerja yang dihasilkan.
Pn Asmarani
Pasir Mas, Kelantan
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.