0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo satu tingkat yang dibina di daerah Nilam Puri, Kelantan ini mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo konvensional seperti bentuk atap disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh warna hitam dan tona warna light brown yang digabungkan dengan dark brown untuk menaikkan kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM276,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan kayu hiasan aluminium (louvres) pada bahagian porch, tambahan table top (14’ panjang) pada ruang dapur & tandas master bedroom (3’ panjang), torehan groove line pada bahagian tiang luar rumah dan pemasangan batu hiasan pada tiang luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Setelah melihat rumah saya yang sudah siap ini, saya memang recommend untuk sesiapa yang ingin bina kediaman atas tanah sendiri dengan Mahligai Idaman. Proses bina kediaman yang lancar dan berkualiti !
Pn. Nur Fatihah
Nilam Puri, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.