PORTFOLIO 59


1783

LUAS (KPS)


4

BILIK TIDUR


2

BILIK AIR

BANGLO RUMAH PERTAMAKU

Banglo Idaman  yang terletak di Bachok, Kelantan telah siap dibina sepenuhnya dilengkapi empat bilik tidur dan dua bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri berkonsepkan banglo moden tradisonal seperti rekabentuk rumah disamping menerapkan beberapa ciri moden seperti penggunaan tingkap labuh serta penggunaan kayu tunjuk langit pada bahagian bumbung porch. Dari segi gabungan tona warna yang dipilih, banglo ini kelihatan mempunyai keunikan tersendiri dengan pengunaan warna light yellow dan brown..

PAKEJ SILVER

RM250,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada tingkap rumah, torehan (groove line) pada dinding bahagian bumbung dan tingkap rumah, pemasangan batu hiasan (pebble wash) pada tiang porch serta pemasangan batu hiasan pada dinding pintu masuk utama.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Mahligai Idaman menjadi pilihan kami sekeluarga sebagai kontraktor bina rumah no.1 di Kelantan. Saya sangat berterima kasih kepada Mahligai Idaman kerana memberikan yang terbaik untuk rumah kami dan saya sangat berpuas hati di atas servis yang Mahligai Idaman berikan sepanjang pembinaan rumah kami.”
Pn. Laila
Bachok, Kelantan.

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

LANGKAH-LANGKAH BINA RUMAH BERSAMA MAHLIGAI IDAMAN

Hubungi Kami Sekarang!

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

MAHLIGAI IDAMAN DEVELOPMENT SDN BHD (1263469-H)

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN

PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU

Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534