0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo berkeluasan 2,992 kaki persegi ini terletak di Ketereh, Kelantan. Banglo ini mempunyai lima bilik tidur dan empat bilik air. Banglo ini menerapkan ciri-ciri banglo moden seperti penggunaan tingkap labuh cermin berwarna hijau ‘see-through'.

Penggunaan gabungan warna sangat sesuai seperti ‘Dark Brown' dan ‘Soft Cream'  menampakkan banglo ini lebih unik dan menaikkan lagi kontra warna.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM434,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti torehan groove line pada bahagian dinding luar, pemasangan tiang formica pada ruang tamu, pemasangan handrailing stainless steel pada bahagian veranda serta pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Bila saya tengok design rumah yang Mahligai Idaman hasilkan menarik perhatian saya. Dan dari situ saya memberi kepercayaan kepada Mahligai Idaman untuk membina kediaman saya sendiri. Saya sangat berpuas hati dengan khidmat yang Mahligai berikan.
En Muhamad
Ketereh, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.