0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Portfolio 69 merupakan banglo satu tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya di Besut, Terengganu. Banglo ini berkeluasan 1,727 kaki persegi mempunyai empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden seperti penggunaan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah serta rekabentuknya pula sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, pemilik memilih warna merah dan kelabu sebagai warna utama pada bahagian luar rumah.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Rich result on Google's SERP when searching for 'portfolio 69'
Rich result on Google's SERP when searching for 'portfolio 69'

Pakej Gold

RM250,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti tambahan table top pada bahagian dapur (5' panjang), pemasangan groove line pada dinding bahagian luar rumah, pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung rumah serta pemasangan cornice pada keseluruhan tingkap pintu dan dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya mengetahui Mahligai Idaman melalui Facebook dan Instagram. Di situ saya lihat Mahligai Idaman telah membina banyak rumah yang semuanya cantik pada pandangan mata saya. Apabila melihat hasil kerja nya, saya memilih Mahligai Idaman sebagai kontraktor untuk bina Rumah Idaman saya.
Pn Noraini
Besut, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.