0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Sebuah banglo satu tingkat milik klien kami Puan Siti Farah yang terletak di daerah Pasir Puteh telah siap dibina sepenuhnya. Banglo ini mempunyai keluasan 1,387 kaki persegi dilengkapi tiga bilik tidur dan dua bilik air.

Banglo ini  menggabungkan ciri-ciri banglo moden dimana rekabentuknya yang menarik serta pemilihan warna biru dan putih menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Silver

RM194,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Saya rasa bersyukur kerana rumah saya siap dibina sepenuhnya dengan kepakaran dari Mahligai Idaman. Sungguh kemas dan menepati tempoh pembinaan. Terima kasih Mahligai Idaman.
Pn Siti Farah
Pasir Puteh, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.