PORTFOLIO 7


1387

LUAS (KPS)


3

BILIK TIDUR


2

BILIK AIR

BANGLO IDAMAN

Sebuah banglo satu tingkat milik klien kami Puan Siti Farah yang terletak di daerah Pasir Puteh telah siap dibina sepenuhnya. Banglo ini mempunyai keluasan 1,387 kaki persegi dilengkapi tiga bilik tidur dan dua bilik air. Banglo ini  menggabungkan ciri-ciri banglo moden dimana rekabentuknya yang menarik serta pemilihan warna biru dan putih menaikkan lagi kontra warna tersebut.

PAKEJ SILVER

RM194,000

(Harga Asas)

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12
  • Pintu Security Door
  • Laminate flooring
  • Mozek lantai penuh

Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Silver dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan cornice pada bahagian tingkap.

** Harga asas rumah ini merupakan harga semasa pakej gold / silver yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman pada waktu itu. Sila klik butang di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan harga asas bina rumah yang terkini dan perbezaan antara spesifikasi Pakej Gold dan Pakej Silver,

Testimoni Pelanggan

“Saya rasa bersyukur kerana rumah saya siap dibina sepenuhnya dengan kepakaran dari Mahligai Idaman. Sungguh kemas dan menepati tempoh pembinaan. Terima kasih Mahligai Idaman. “
Pn Siti Farah
Pasir Puteh, Kelantan

Nak Share Page Ni?

Klik ikon-ikon media sosial di bawah untuk share page ini kepada pasangan, rakan-rakan dan kenalan anda melalui Facebook, Twitter, Whatapps dan lain-lain social media dengan menggunakan button share.

Hubungi Kami Sekarang Atau Walk-In Ke Pejabat Kami !

Hubungi pihak kami sekarang untuk penerangan lebih lanjut dan dapatkan khidmat konsultasi secara PERCUMA dengan membuat panggilan terus kepada number telefon di bawah, whatapps, emel menggunakan borang yang disediakan atau anda boleh walk-in ke pejabat kami.

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN KELANTAN
PT 392, Jalan Kuala Krai,
Bandar Baru Tunjung,
(Belakang Bank Islam Tunjong),
Jalan Kuala Krai, 15100 Kota Bharu,
Kelantan.

09-7480888

PEJABAT MAHLIGAI IDAMAN TERENGGANU
Lot 30864, Taman Yayasan Terengganu,
Jln. Lapangan Terbang,
Kg. Gong Badak,
21300 Kuala Terengganu,
Terengganu.

09-6904534