0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo 2 tingkat milik klien kami yang telah siap dibina sepenuhnya di Setiu, Terengganu ini mempunyai tujuh bilik tidur dan lima bilik air. Dengan keluasan 3295 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk yang menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna putih dan kelabu akan menaikkan lagi kontra warna tersebut.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM478,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan shera board pada bahagian dinding luar rumah, pemasangan batu hiasan pada dinding pada bahagian luar rumah (entrance), pemasangan cornice pada bahagian tingkap & dinding luar rumah serta torehan (groove line) pada bahagian bumbung dan dinding luar rumah.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Semua design rumah yang Mahligai Idaman bina telah menarik hati saya. Apabila melihat progress dan portfolio rumah siap, saya percaya Mahligai Idaman dapat merealisasikan impian saya untuk memiliki rumah idaman. Kini rumah idaman saya telah siap dibina sepenuhnya. Terima kasih Mahligai Idaman.
En Ramli
Setiu, Terengganu
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.