0
Luas (kps)
0
Bilik
0
Tandas

Banglo 1 tingkat milik klien kami En Faris telah siap dibina sepenuhnya di Jelawat, Bachok dan dilengkapi dengan empat bilik tidur dan tiga bilik air. Banglo yang berkeluasan 2,076 kaki persegi, banglo ini menggabungkan ciri-ciri banglo moden iaitu dari segi rekabentuk dalaman dan luaran yang sangat menarik. Dari segi penggunaan tona warna pula, gabungan warna kelabu dan putih akan menaikkan lagi kontra warna tersebut serta kelihatan lebih menarik.

Jom melawat rumah ini secara Virtual Tour. Anda boleh melihat keseluruhan ruang dan bilik rumah ini dengan memandang sekeliling menggunakan mouse atau jari anda pada ruangan di sebelah.

Pakej Gold

RM301,000
Harga Asas

Spesifikasi

  • Ketinggian lantai 12' Ketinggian lantai ke beam atas sebanyak 12' adalah lebih tinggi dari mana-mana standard asas pembinaan sekaligus memberikan ruang yang lebih luas
  • Pintu Security Door Pintu utama dua-daun dan pintu belakang satu-daun
  • Laminate flooring Laminate flooring diberikan standard untuk semua ruang di dalam rumah kecuali bilik air dan dapur
  • Mozek lantai penuh Penggunaan mozek penuh pada ruang dapur, bilik air dan porch kereta
  • Mozek dinding tandas penuh Mozek dinding lantai penuh di bilik air utama
  • Pendawaian Tiga Fasa Pendawaian elektrik 3-phase pada keseluruhan rumah
  • Punca aircond dan air panas Percuma dua punca aircond dan satu punca air panas
  • Siling bertingkat Siling bertingkat percuma tanpa lampu di ruang tamu
Banglo ini dibina dengan spesifikasi asas Pakej Gold dan beberapa penambahan dari sudut design seperti pemasangan kayu hiasan (tetupang) pada bahagian bumbung luar rumah, naiktaraf pemasangan stainless steel handrailing pada bahagian veranda, pemasangan cornice pada bahagian tingkap dan dinding luar rumah serta pemasangan hiasan aluminium (louvres) pada bahagian tangki air.

Klik pada dua button di bawah untuk melihat perbezaan spesifikasi di antara Pakej Silver dan Pakej Gold yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman.

Testimoni Pelanggan

Terima kasih Mahligai Idaman kerana telah membina rumah idaman saya . Mahligai Idaman sangat teliti dalam hasil kerja yang mana saya dapat lihat apabila rumah saya siap dibina sepenuhnya ia sangat cantik, kemas dan memuaskan hati kami sekeluarga.
En Faris
Bachok, Kelantan
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Whatsapp Team MI
Sila bersetuju dengan 'privacy policy' kami terlebih dahulu sebelum memulakan perbualan.